Healthy Moves

Beweging & Balans 

Start 22 april – 10 weken lang

Volg en Like ons

Healthy Moves 10 weken programma

Wil jij door middel van rustig (hard)lopen, voeding en ontspanning beter in je vel komen te zitten? Kom je moeilijk in beweging, heb je geen zin in diëten en kun je wel wat meer rust in je lijf en je leven gebruiken?

Dan is Healthy Moves iets voor jou !

 

Wat is Healthy Moves?

Healthy Moves is een beweegprogramma van tien weken voor mensen die willen ervaren hoe je door rustig (hard)lopen beter in je vel komt te zitten. Door het samen bewegen in de buitenlucht word je vrolijker en krijg je meer energie, ook als je niet aan het (hard)lopen bent. De focus ligt op lekker en plezierig bewegen en niet op competitie of het voeren van gesprekken. Ervaring met (hard)lopen is niet nodig om aan het programma mee te kunnen doen, een strak lijf evenmin. Naast de (hard)looptrainingen, ook wel runningtherapie genoemd, zijn er een aantal bijeenkomsten over voeding, blessurepreventie, -herkenning, mindset en ontspanning.

Hoe werkt het?

Healthy Moves start na je aanmelding met een kennismakingsgesprek en een inspanningstest zodat we samen jouw beginsituatie kunnen bepalen. We bespreken jouw motivatie, doelen en mogelijkheden. Samen met maximaal 25 anderen ga je tien weken lang, een of (bij voorkeur) twee keer per week (hard)lopen onder begeleiding van een runningtherapeut. Naast het sporten is voorlichting over voeding, mindset en ontspanning onderdeel van het programma.

Wil je na het programma blijven lopen? Dan heb je de mogelijkheid om te blijven lopen bij de loopgroep runningtherapie Wijk bij Duurstede of we kijken samen wat het beste bij je past.

Het Healthy Moves team

Andere activiteiten

Bekijk de andere activiteiten die Wijksport organiseert

 

Contact

Neem contact op met Stichting Wijksport