Nieuws

Het laatste Wijksport nieuws

Ons Sportpark is sinds 1 juni 2024 een Menstruatieproducten Uitgiftepunt voor het Armoedefonds

We zijn verheugd om aan te kondigen dat ons sportpark vanaf 1 juni 2024 officieel een menstruatieproducten uitgiftepunt is geworden voor het Armoedefonds.

Vacature Coördinator Horeca Stichting Wijksport

Om de horeca in onze sporthallen in goede banen te leiden zoeken wij een Coördinator Horeca (m/v) voor gemiddeld 16 uur per week.

Nieuwe loterij voor lokale steun sportverenigingen

 Met de oprichting van de nieuwe Clubloterij kunnen alle sportverenigingen in Nederland elk voorjaar extra geld ophalen voor de lokale sport. Een kant-en-klaar systeem geeft clubs de gelegenheid om de loterij naar eigen zicht in te richten, veilig digitale lootjes te verkopen en winnaars te laten trekken. 

Sportpark Mariënhoeve is vanaf 2024 rookvrij

 Sportpark Mariënhoeve in de gemeente Wijk bij Duurstede is vanaf 2024 rookvrij. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar.

Henk-Jan Geelen directeur Stichting Wijksport

Stichting Wijksport stelt met ingang van 15 januari 2024 Henk-Jan Geelen aan als nieuwe directeur. Henk-Jan volgt Herke van der Weij op die sinds augustus 2016 als sportparkmanager verantwoordelijk was voor Stichting Wijksport. Henk-Jan Geelen heeft ruime ervaring als directeur en veel kennis van sport en bewegen in het algemeen.

Sportclubs kunnen vanaf nu het Uniek Sporten Certifcaat aanvragen! 

Gemeente Wijk bij Duurstede roept sportaanbieders op het Uniek Sporten Certificaat aan te vragen. Met dit certificaat kunnen sportaanbieders namelijk aantonen dat zij hun sportaanbod voor mensen met een beperking goed op orde hebben.

Persbericht – Gezond gewicht


Sinds kort bieden Leefstijlteams in gemeente Wijk bij Duurstede een Gecombineerde Leefstijl Interventie aan voor mensen met overgewicht: Leefstijl4WijkbijDuurstede.

Vacature bestuurslid

Deze vacature ontstaat omdat het huidige bestuurslid switcht naar de rol van penningmeester. Secretaris en penningmeester werken onder de gedeelde noemer van Financiën & Bedrijfsvoering.

Record aantal kinderen op de Wijkse Spelen op Sportpark Mariënhoeve

Een grote opkomst bij de 6e Wijkse Spelen op Sportpark Mariënhoeve. Bij de eerste Wijkse Spelen namen zo’n 25 kinderen deel, inmiddels hebben we tijdens de 6e editie

Subsidiemogelijkheden voor ‘ons Vitaliteisakkoord’

Sportaanbieders en andere organisaties in Wijk bij Duurstede kunnen subsidie aanvragen voor activiteiten die bijdragen aan de ambities van Ons Vitaliteitsakkoord.

Korfbalvereniging Viking organiseert NK zaalkorfbal c-jeugd

Op zaterdag 6 april 2019 zal het Nederlands Kampioenschap zaalkorfbal voor de C- jeugd in Wijk bij Duurstede plaatsvinden. Het Koninklijk Nederlands

Contact

Neem contact op met Stichting Wijksport