Nieuws

Het laatste Wijksport nieuws

Hoe inclusief is jouw sportclub? Doe de inclusiecheck!

 

Via de inclusiecheck ontdek je hoe inclusief jouw sportclub is en zie je welke kansen jij kunt aangrijpen om nog meer mensen welkom te heten binnen jouw club.

De WijkCup voor jongeren van 12 t/m 17 jaar

De Wijkcup is een sporttoernooi voor jongeren tussen de 12 en 17 jaar oud. Met je eigen team strijd je tegen anderen teams voor de Wijkcup. Lukt het jouw team om de eerste Wijkcup te bemachtigen?

Coronasubsidie mogelijkheden voor sportaanbieders 2021

Naast de reguliere subsidieaanvraag binnen het Sportakkoord is er ook tot en met 31 augustus 2021 eenmalig extra geld beschikbaar. 

Persbericht – Gezond gewicht


Sinds kort bieden Leefstijlteams in gemeente Wijk bij Duurstede een Gecombineerde Leefstijl Interventie aan voor mensen met overgewicht: Leefstijl4WijkbijDuurstede.

Vacature bestuurslid

Deze vacature ontstaat omdat het huidige bestuurslid switcht naar de rol van penningmeester. Secretaris en penningmeester werken onder de gedeelde noemer van Financiën & Bedrijfsvoering.

Subsidiemogelijkheden voor ‘ons Sportakkoord’

Sportaanbieders en andere organisaties in Wijk bij Duurstede kunnen subsidie aanvragen voor activiteiten die bijdragen aan de ambities van Ons Sportakkoord.

Informatie verruiming Corona maatregelen verruiming buitensport

Er is bekendgemaakt dat kinderen en jongeren vanaf 29 april meer ruimte krijgen voor georganiseerde buitensport.

Record aantal kinderen op de Wijkse Spelen op Sportpark Mariënhoeve

Een grote opkomst bij de 6e Wijkse Spelen op Sportpark Mariënhoeve. Bij de eerste Wijkse Spelen namen zo’n 25 kinderen deel, inmiddels hebben we tijdens de 6e editie

Korfbalvereniging Viking organiseert NK zaalkorfbal c-jeugd

Op zaterdag 6 april 2019 zal het Nederlands Kampioenschap zaalkorfbal voor de C- jeugd in Wijk bij Duurstede plaatsvinden. Het Koninklijk Nederlands

Contact

Neem contact op met Stichting Wijksport