Nieuws

Het laatste Wijksport nieuws

Vacature: Directeur Stichting Wijksport

Het is jouw taak om het maximale uit het sportpark, de organisatie en het team te halen. Daarbij denk je vanuit het algehele belang, houd je een optimale service in het oog, behandel je de klanten als gasten en realiseer je de doelstellingen. Bekijk de vacature pagina voor meer informatie.

Sportclubs kunnen vanaf nu het Uniek Sporten Certifcaat aanvragen! 

Gemeente Wijk bij Duurstede roept sportaanbieders op het Uniek Sporten Certificaat aan te vragen. Met dit certificaat kunnen sportaanbieders namelijk aantonen dat zij hun sportaanbod voor mensen met een beperking goed op orde hebben.

Hoe inclusief is jouw sportclub? Doe de inclusiecheck!

 

Via de inclusiecheck ontdek je hoe inclusief jouw sportclub is en zie je welke kansen jij kunt aangrijpen om nog meer mensen welkom te heten binnen jouw club.

Persbericht – Gezond gewicht


Sinds kort bieden Leefstijlteams in gemeente Wijk bij Duurstede een Gecombineerde Leefstijl Interventie aan voor mensen met overgewicht: Leefstijl4WijkbijDuurstede.

Vacature bestuurslid

Deze vacature ontstaat omdat het huidige bestuurslid switcht naar de rol van penningmeester. Secretaris en penningmeester werken onder de gedeelde noemer van Financiën & Bedrijfsvoering.

Subsidiemogelijkheden voor ‘ons Vitaliteisakkoord’

Sportaanbieders en andere organisaties in Wijk bij Duurstede kunnen subsidie aanvragen voor activiteiten die bijdragen aan de ambities van Ons Vitaliteitsakkoord.

Informatie verruiming Corona maatregelen verruiming buitensport

Er is bekendgemaakt dat kinderen en jongeren vanaf 29 april meer ruimte krijgen voor georganiseerde buitensport.

Record aantal kinderen op de Wijkse Spelen op Sportpark Mariënhoeve

Een grote opkomst bij de 6e Wijkse Spelen op Sportpark Mariënhoeve. Bij de eerste Wijkse Spelen namen zo’n 25 kinderen deel, inmiddels hebben we tijdens de 6e editie

Korfbalvereniging Viking organiseert NK zaalkorfbal c-jeugd

Op zaterdag 6 april 2019 zal het Nederlands Kampioenschap zaalkorfbal voor de C- jeugd in Wijk bij Duurstede plaatsvinden. Het Koninklijk Nederlands

Contact

Neem contact op met Stichting Wijksport